English Nederlands
CheckStat Free.

Produktvergelijker
Gratis *
voor particulieren en
non-profit organisaties,
 tot 10.000 bezoekers
per maand.
Demo
Functionaliteiten
Aanmelden


 
CheckStat Free is de CheckStat Basic teller in een gratis jasje. De statistieken van CheckStat Free zijn dan ook identiek aan die van CheckStat Basic. CheckStat Free brengt naast het verkeer ook alle gegevens van de bezoekers in kaart. Deze teller is dus hèt basisgereedschap van een website. Deze teller, voor websites van particulieren en non-profit organisaties met verkeer minder dan 10.000 bezoekers per maand, is bedoeld voor degene die naast het verkeer op de site ook wil weten wie er op de site komen. CheckStat Free is alom geprezen en behoort volgens een onafhankelijke test tot een van de beste gratis tellers.

Bij CheckStat Free toont u een klein icoon van CheckStat op uw site. Via dit icoon klikt u eenvoudig door naar uw statistieken. Indien u liever afgeschermde statistieken heeft, kunt u gebruik maken van de optie privacy (€ 1,49 euro excl. btw per maand). U statistieken zijn dan beveiligd met een wachtwoord en u hoeft geen icoon op uw website te tonen.
Eigen bezoekjes kunnen met het ip-filter worden uitgesloten van meting. Meerdere tellers kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan uw account. CheckStat Free is geheel gratis voor particulieren en non-profit organisaties. Bedrijven kunnen gebruik maken van CheckStat Basic, tegen een bedrag van € 3,99 (excl.btw) per maand.


 
Statistieken in CheckStat Free  
 Klap dit overzicht uitVerkeer25
 Klap dit overzicht uitBrowser4
 Klap dit overzicht uitSysteem3
 Klap dit overzicht uitHerkomst6
 Site0
  items totaal : 38
Copyright © 1999-2020 CheckStat, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden, privacy verklaring, disclaimer, sitemap