English Nederlands

Produkten Functionaliteiten

Bij alle CheckStat tellers profiteert u van de specifieke CheckStat functionaliteiten. Zo biedt CheckStat diverse opties en functies om uw account eenvoudig te beheren en configureren. Tevens voorziet CheckStat in een uitgebreide support.


Accountbeheer

 Overzicht
Wanneer u inlogt op uw account komt u direct op de pagina 'telleroverzicht' waarop een overzicht van uw tellers wordt weergegeven. Samen met de opties in het menu aan de linkerzijde kunt u vang deze pagina heel gemakkelijk uw account en uw tellers beheren en configureren.

 Nieuwe tellers
Wanneer u reeds een CheckStat account heeft, is het aanmaken van een nieuwe teller heel gemakkelijk. Omdat uw klantgegevens reeds bij ons bekend zijn, hoeft voor een nieuwe teller aleen een tellernaam en pakketkeuze worden opgegeven. Uw nieuwe teller wordt vervolgens automatisch in uw telleroverzicht toegevoegd. U maakt een nieuwe teller aan via de link 'telller aanmaken' in het menu 'mijn account' aan de linkerzijde.

 Tellers importeren
Wanneer u reeds een teller heeft onder een andere accountnaam, maar deze wilt toevoegen aan uw huidige account gebruikt u hiervoor de optie 'teller importeren' in het menu 'mijn account'.

 Gegevens wijzigen
Wanneer uw klantgegevens of accountgegevens zijn gewijzigd kunt u dit zelf online wijzigen.

 Pakket upgraden
Met slechts een druk op de knop kunt u uw pakketkeuze wijzigen. U vindt deze optie in het dropdownmenu 'instellingen' op het telleroverzicht.

 Extra logingegevens aanmaken
Wanneer u andere personen toegang wilt geven tot uw statistieken, maar niet tot uw hele account, kunt u extra logingegevens aanmaken. Voor deze logins kunt u twee rechten-niveaus toekennen: gebruiker en gast. U vind deze mogelijkheid in het dropdownmenu 'instellingen' op het telleroverzicht.

 Filters instellen
Het is op verschillende manieren mogelijk om filters aan te brengen om zo bepaalde bezoekers, bijvoorbeeld uw eigen bezoek, uit te sluiten van meting. Dit wordt mogelijk gemaakt d.m.v. een IP-filter, een cookie-filter en ook kunt u aangeven van welke domeinen bezoekers moeten worden gemeten.

 Reset teller
Wilt u uw account resetten? Dat kan. Met de optie 'teller reset' laat u de teller weer bij 0 beginnen.

 Statistiekenweergave bij dynamisch gegenereerde pagina's
Bestaat uw website uit gegenereerde pagina's, zoals bijvoorbeeld cgi, php of asp? Standaard worden niet de volledige queries weergegeven in de statistiekenreports, maar slechts de bestandsnaam. Wilt u wèl dat queries worden weergegeven, dan kunt u dit aangeven in de CheckStat code.

 Paginanamen
In de statistieken worden pagina's weergegeven d.m.v. hun url's. Hebben uw pagina's geen herkenbare url's? Met deze functie kunt u de pagina's een naam geven, zodat de pagina's makkelijker te herkennen zijn in de statistiekenoverzichten.


Support

 Statistieken uitleg
Wat heeft u aan statistieken als u niet begrijpt wat er in de overzichten wordt weergegeven. CheckStat geeft per tabel een uitleg over hoe de specifieke statistiek gemeten wordt, wat er in de tabel wordt weergeven en wat je aan deze statistiek hebt!

 Woordenlijst
Alle specifieke woorden die op de CheckStat website en de statistieken overzichten worden gebruikt worden uitgelegd in een woordenlijst. Wanneer u bijvoorbeeld niet goed weet wat nu precies een view is, of een plug-in, kunt u dit snel en gemakkelijk opzoeken in de woordenlijst.

 Installatiegids
In de installatiegids staat per html-editor stap-voor-stap uitgelegd hoe u de teller op uw site plaatst.

 Probleemoplosser
Heeft u na het installeren een probleem met uw account? Doorloop de probleemoplosser en de kans is groot dat uw probleem snel getraceerd wordt.

 Faq.
CheckStat heeft de meest gestelde vragen gebundeld op de faq-pagina. Hier vindt u snel een antwoord op al uw vragen.

 Helpdesk
Natuurlijk kunt u CheckStat altijd e-mailen wanneer u een vraag of opmerking heeft. CheckStat probeert u altijd zo snel mogelijk terug te mailen, doch zeker binnen 24 uur.

 Webmaster resources
Website Statistieken zijn een van de middelen die van grote waarde zijn voor het succes van uw site. Op deze pagina geven wij u een aantal tips en links naar andere websites en tools die ook het succes van uw site kunt vergroten.

Copyright © 1999-2020 CheckStat, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden, privacy verklaring, disclaimer, sitemap