English Nederlands
CheckStat Basic.

Produktvergelijker
3. 39 *
per maand (excl. btw)  
* vanaf  
Demo
Functionaliteiten
Prijzen
Aanmelden


 
CheckStat Basic brengt naast het verkeer ook alle gegevens van de bezoekers in kaart. Deze teller is dus hèt basisgereedschap van een website. Deze teller, voor kleine en middel grote sites, is bedoeld voor degene die naast het verkeer op de site ook wil weten wie er op de site komen. De gratis variant voor particulier gebruik van de ze teller, CheckStat Free is alom geprezen en behoort volgens een onafhankelijk test tot een van de beste gratis tellers.

CheckStat Basic is verkrijgbaar mèt en zonder icoon en de statistieken kunnen worden afgeschermd met een wachtwoord. Eigen bezoekjes kunnen met het ip-filter worden uitgesloten van meting. Meerdere tellers kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan uw account. CheckStat Free is er al voor € 3,39 (excl. btw) per maand. De eerste twee weken na uw aanmelding heeft u een proeftermijn, waarin u CheckStat Basic kunt uitproberen en eventueel uw account kosteloos kunt annuleren.


 
Statistieken in CheckStat Basic  
  Klap dit overzicht uitVerkeer 25
  Klap dit overzicht uitBrowser 4
  Klap dit overzicht uitSysteem 3
  Klap dit overzicht uitHerkomst 6
  Site 0
  items totaal : 38
Copyright © 1999-2020 CheckStat, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden, privacy verklaring, disclaimer, sitemap