English Nederlands

CheckStat Wie is CheckStat?

Op zoek naar website statistieken waar u echt wat aan heeft? Dan bent u bij CheckStat aan het juist adres. CheckStat is hét meetinstrument voor uw site! De statistieken van CheckStat zijn helder, overzichtelijk, razend snel en real-time. Met de veelzijdigheid en overzichtelijkheid van de statistieken behoort CheckStat tot de echte toppers.


CheckStat heeft vier producten: CheckStat free, -lite, -basic, en -advanced, variërend van een pure telling tot complete geavanceerde monitoring.

CheckStat biedt een gratis teller voor niet-commerciële websites. Maar ook voor uw commerciële site bent u bij CheckStat aan het juiste adres. CheckStat bewijst dat professionele statistieken niet duur hoeven te zijn. Voor nog geen 2 euro per maand heeft u al een CheckStat teller op uw site! Aarzel niet, meldt u vandaag nog aan voor een gratis proefperiode en ontdek zelf de kracht van CheckStat!

Wat heb ik aan statistieken?
Statistieken tonen u hoe succesvol uw site is. Hoeveel bezoekers komen er, hoeveel pageviews, wat zijn de progoses, etc. Maar statistieken geven niet alleen informatie over bezoekers aantallen, maar geven ook informatie over de bezoekers zelf. Via welke zoekmachines komen ze, welke browser gebruiken ze, hoe lang blijven ze op uw site, welke pagina's worden het meest bezocht?

Hoe succesvol is uw site?
Haalt u het maximale uit uw site? Is het doel bereikt dat u voor ogen had? Statistieken brengen dit in kaart. Statistieken meten niet alleen het huidige succes van uw site, maar geven u tevens díe informatie waarmee u uw site optimaal kunt afstemmen op de wensen van de bezoekers.

Met CheckStat komt u erachter!
Blijf niet langer gissen! CheckStat meet het allemaal en geeft u met uitgebreide, hoogwaardige en betrouwbare statistieken het antwoord!

CheckStat is toonaangevend op het gebied van website statistieken: professioneel tegen lage kosten, de ideale combinatie. De statistieken van CheckStat zijn helder, vanaf overal bereikbaar en razend snel. De statistieken worden real-time bijgehouden en worden gepresenteerd in overzichtelijke tabellen. Eigen bezoekjes kunt u uit laten sluiten van meting. Tenslotte biedt CheckStat u een snelle en goede ondersteuning.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is gratis, eenvoudig en snel. Binnen 5 minuten is alles geregeld! U hoeft geen hardware of software te installeren. Aanmelden gaat via ons aanmeldings formulier. Hierna is de teller direct actief! Heeft u nog vragen, neem dan contact op met het CheckStat team.

Copyright © 1999-2020 CheckStat, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden, privacy verklaring, disclaimer, sitemap