English Nederlands

Support Woordenlijst Type referrer

Omschrijving

Met het type referrer wordt bedoeld hoe de bezoekers op je site zijn gekomen; via een andere websites, zoekmachine, nieuwsgroep, forum, email, lokaal (opgeslagen op harde schijf), forums, etc.

Wat er wordt gemeten

In de tabel worden alle metingen getoond sinds het begin van de telling. Die opbouw van de tabel ziet er als volgt uit :
  • pos.. Populariteit, waarbij de eerste positie het 'meest populair' betekent.
  • type referrer. De manier hoe de bezoeker op de site is gekomen. 'Intern' geeft aan dat een bezoeker afkomstig is van jouw site zelf. Dat is het geval wanneer de bezoeker op een pagina binnenkomt waar geen teller op staat en vervolgens doorklikt naar een pagina waar wel een teller op staat.
  • bezoekers. Het aantal gemeten bezoekers.
  • percentage. Het deel van het totaal uitgedrukt in percentage.
  • staafdiagram. Een grafische weergave van de gegevens.
Wat je aan deze statistieken hebt

Uit deze gegevens kan worden gezien wat de meest populaire manier is hoe de bezoekers op jouw site zijn gekomen. De meeste mensen zouden in principe naar je site moeten komen moeten via een zoekmachine of een andere website. Is dit niet het geval, dan is er werk aan de winkel, je site is slecht bekend. Het is dus verstandig je aan te melden bij andere zoekmachines en links uit te wisselen met andere websites.
 
onderdeeltype
referrer
rapportherkomst
beschikbaarAdvanced
demotoon


terug naar woordenlijst

Copyright © 1999-2020 CheckStat, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden, privacy verklaring, disclaimer, sitemap