English Nederlands

Support Woordenlijst Nieuwsgroepen

Omschrijving

Een nieuwsgroep is openbare discussie over een verzameling berichten over een bepaald onderwerp. Iedereen kan aan een nieuwsgroep deelnemen. Als je ook wilt deelnemen aan een nieuwsgroep meld je je aan, deelname is gratis. Vervolgens kun je zelf ook deze berichten lezen, er op reageren of zelf een bericht plaatsen.

Wat er wordt gemeten

In de tabel worden recente metingen getoond. De techniek die wordt gebruikt om deze gegevens te meten is afhankelijk van het aantal, volgorde van en het tijdsinterval tussen deze metingen. Die opbouw van de tabel ziet er als volgt uit :
  • pos. Populariteit, waarbij de eerste positie het 'meest populair' betekent.
  • nieuwsgroepen. De naam van de nieuwsgroep. Klik op de link om deze nieuwsgroep te bezoeken. De naam van de nieuwsgroep bestaat uit een aantal delen die gescheiden zijn door een punt. Het eerste deel kan staan voor een rubriek of voor een taal. Zo staat 'comp' voor 'computing' en 'nl' voor 'nederland'.
  • percentage. Het deel van het totaal uitgedrukt in percentage.
  • staafdiagram. Een grafische weergave van de gegevens.
Wat je aan deze statistieken hebt

Uit deze statistieken blijkt de populariteit van jouw site binnen nieuwsgroepen. Informatieve sites worden vaak genoemd binnen nieuwsgroepen.
 
onderdeelnieuws-
groepen
rapportherkomst
beschikbaarAdvanced
demotoon


terug naar woordenlijst

Copyright © 1999-2020 CheckStat, Alle rechten voorbehouden. Lees onze voorwaarden, privacy verklaring, disclaimer, sitemap